Over ons

 

Welkom in de Magische Wijnwereld

Als wijnprofessional neem ik u graag mee om de Magische Wijnwereld te ontdekken, om geïnspireerd te raken door wijn en vooral om wijn te beleven.

De passie voor heerlijk eten & bijzondere wijnen lopen van jongs af aan als een rode draad door mijn leven. Vanuit een succesvolle achtergrond in het topsegment van de Nederlandse gastronomie als eigenaar van Restaurant de Fuik met een Michelin ster, is Menheere Wijnatelier ontstaan. Als gastvrouw pur sang weet ik als geen ander hoe belangrijk gastvrijheid, ambiance, wijn-spijs combinaties en wijnbehandeling zijn.

Exclusieve wijn-genietmomenten
De doelstelling van Menheere Wijnatelier is het creëren van exclusieve wijn-genietmomenten en het versimpelen van de ‘ingewikkelde’ wijntaal naar een uitleg die voor iedereen begrijpelijk is. Met mijn ervaring en opleidingen Vinoloog aan de Wijnacademie® en SDEN Register Wijndocent geef ik met volle overtuiging invulling aan de Magische Wijnwereld.

Iedere wijn heeft zijn eigen verhaal
De wijnen en wijnmakers van Menheere Wijnatelier zijn uniek. Elk wijnhuis heeft zijn eigen geschiedenis en elke fles heeft een bijzonder verhaal. Menheere Wijnatelier heeft eerbied voor het eeuwenoude ambacht van wijn maken, met oog voor details in traditie en innovatie.

Met veel aandacht worden karakteristieke kwaliteitswijnen van over de hele wereld geselecteerd. Vakmanschap, oorspronkelijkheid, de natuur en de prijs-/kwaliteitverhouding spelen hierbij een belangrijke rol.

U bent van harte uitgenodigd in de Magische Wijnwereld van Menheere Wijnatelier!

Odilia Menheere

odilia2

Vier het leven, geniet van wijn!