Spring naar content

Events

Voor kleinere en grote gezelschappen. Voor particulieren en bedrijven. Met de Magische Wijnwereld als bindende factor. 

De ‘spin in het web’ zijn is een rol die Odilia goed past

Als gastvrouw pur sang heeft Odilia aandacht voor details in ambiance, wijnen- spijzen, entertainment en de totaal beleving. Een event van A-Z organiseren en bewaken doet zij vanuit een hoog kwaliteitsbesef. Internationale food- en wijntrends volgt zij op de voet. Ze vertaalt deze naar originele events, waarbij humor een belangrijk element is.

Ontzorgen van de opdrachtgever en iedereen laten genieten is wat haar het meeste drijft. Dat resulteert in een alles behalve standaard event in ieder mogelijk thema. De wijnen, eten, muziek, styling en alles eromheen wordt op deze keuze afgestemd. Als makelaar in gastvrijheid werkt Menheere Wijnatelier samen met de allerbeste food- en wijn partners.

Menheere Wijnatelier als Officier van de Confrérie du Sabre d’Or

Altijd al eens Champagne willen sabreren met een mooi groot sabel? Of uw jubileum, party, receptie of trouwerij extra feestelijk willen maken met een sabreur? Uw event krijgt een extra dimensie met het sabreren van champagne. Op een veilige maar spectaculaire manier wordt een fles Champagne “onthoofd” met een gouden sabel.

Chevalier Sabreur Odilia zal tijdens de presentatie eerst iets kort uitleggen over het ontstaan van de Confrerie du Sabre d’or. Daarna zal zij een demonstratie geven waarbij een fles Champagne met de symbolische gouden sabel wordt “onthoofd”. Daarna zullen uw gasten worden geïnstrueerd op veiligheid, succes en het sabreren zelf. Na afloop kunnen uw gasten de onthoofde kurk mee naar huis nemen en ontvangen zij ter plekke het officiële Sabreur diploma.