Spring naar content

Magische Wijn Event 3 juni 2018

Op een stralende zondag op de prachtige historische locatie:  Markt Twee te Zaltbommel, tevens expositieruimte voor uitzonderlijke kunst. Een perfecte combinatie met de uniek geselecteerde presentatie van bijzondere wijnen uit verschillende bekende en onbekende wijngebieden, o.a. Toscane, Zuid Afrika, Portugal en Azerbeidzjan. Een korte impressie tijdens de mini ‘masterclasses’ gaven inzicht en beleving in de tradities en innovatie in het maken van wijn. Met een mooi glas wijn in de hand van een ieders keuze en de heerlijk verfijnde hapjes die werden uitgeserveerd was de sfeer ‘ontdekken- inspireren- beleven’ heel ontspannen.

Team Menheere WijnatelierHet gevoel van genieten is te danken aan team Menheere Wijnatelier, partners in wijn en iedereen die heeft geholpen om dit event tot een succes te maken. Trots en blij zijn wij met de grote opkomst en alle positieve reacties.